Lépcsők, kiegészítők

Egy szép fa feljáró, vagy fa lépcsőburkolat ahhoz hasonlítható, amikor az ember egy egyedi formájú és készítésű cserépkályhát rakat a nappalijába. Addig elképzelhetetlen melegséget, otthonosságot ad a lakásnak. 

A munka rendkívül nagy pontosságot igényel. A lépcsőnek pontosan illenie kell az előre elkészített helyhez. A pontatlan munka eredménye egy rossz beosztású, pontatlan, nyikorgó lépcső. Ezért fontos szempont az kit választanak a kivitelezéshez.

Ahogy már korábban is írtam, minden egy álommal kezdődik!  Mégpedig az Önével. Ha döntött, hogy álmát megvalósítaná, keresnie kell egy jó asztalost. Itt jövünk a képbe MI 🙂
Miután elmesélte, mit is szeretne, következik az a munka, amivel álmát megvalósítjuk.

Gondos helyszíni felmérést követően az adatok alapján CAD programmal megtervezzük a fa lépcső minden milliméterét. A rajzok alapján minőségi anyagból elkészülnek a fa alkotó elemek, és szépen lassan össze áll a "kép".

Először a műhelyben állítjuk fel a lépcsőt, majd szétszedve a helyszínre szállítjuk.

Az elkészült művet  végül az Ön otthonában felállítjuk, és a végső felületkezelés után nyeri el fantasztikus szépségét a megvalósult fa feljáró.

Minden lépcső egy egyedi műalkotás.  Örömmel és büszkeséggel nézem én is végig az elkészült lépcsőkről készült fényképeket.

Nézze meg Ön is, hátha kedvet kap egy új lépcsőhöz 🙂